Tävlingsdatum + Information

#1 - 10/3 kl 14,00 SLOTTSSKOGEN  RESULTAT
#2 - 31/3 kl 15,00 HJORTGÅRDEN   RESULTAT
#3 - 14/4 kl 14,00 GÄSSLÖSA  RESULTAT
#4 - 28/4 kl 10,00 YMER  RESULTAT
#5 - 12/5 kl 10,00 NOLHAGA  RESULTAT
#6 - 26/5 kl 09,30 ALE VIT 2 rundor PDGA SPINN | EVENT
#7 - 9/6 kl 16,00  FYNDISC DGC (borås) 2+1 rundor SPINN | EVENT
#823/6 kl 16,00 ALE BLÅ 3+2 rundor  SPINN | EVENT
#9 - 7/7 kl 16,00 MÅLSRYD (öster om borås) 2 rundor  PDGA SPINN | EVENT
#10 - 28/7 kl 09,30 VÄNERSBORG 2 rundor PDGA SPINN | EVENT
#11 - 4/8 kl 10,00 SKATÅS 2 rundor PDGA SPINN | EVENT
#12 - 18/8 kl 14,00 KESBERGET (vårgårda) 2 rundor  SPINN | EVENT
#13 - 1/9 kl 09,30 ALE GUL 2 rundor PDGA SPINN | EVENT


Aktuella klasser i Touren
Open Women - Endast för damer .
Open - Högsta klassen, spelare över 900 i rating.
Recreational -  Snäppet under open, för spelare med 850-900 i rating. Har spelat några år.
Novice -  För nybörjaren, eller de med under 850 i rating.
Junior - Deltagare födda 2001 eller yngre.

Frågeställningar/regler kring klasserna Open/Recreational/Novice:
- Alla får välja högre klass
- Har man över 910 i rating måste man välja Open (gäller de som spelat deltävling med lägre rating, för andra är gränsen 900)
- Har man över 860 i rating måste man välja Recreational (gäller de som spelat deltävling med lägre rating, för andra är gränsen 850)
- Man får poängen i Tourens totaltabell till den klassen man spelar i, därför kan det vara bra att lägga sig rätt direkt, så man exempelvis inte har fyra resultat i Recreational, för att därefter gå upp till Open.
- Är man osäker kan det vara en fördel att lägga sig i en högre klass vid första deltävlingen, för att se vilken nivå man har
- Har man ingen rating, har TD rätt att placera spelaren i en klass över, om det är befogat
- Annat än ovan kan medges vid: Uppvisande av tävling som kommer höja/sänka rating kraftigt eller över gränser vid kommande ratinguppdatering.  Att man har flertalet tävlingar i ryggen över klassgränsen, samt ligger i gränslandet (ex 850-860 och 900-910)
- Hör gärna av er vid frågor/oklarheter

Tourinformation
- Man räknar sina sex bästa resultat i totaltabellen för touren. Vid lika poäng, gäller högsta delpoäng tills man skiljs åt.
- En klass blir av, oavsett antalet anmälda deltagare/klass
- Alla som varit med i en deltävling får en rabattkod på 20% hos RevolutionRace som är giltig i en månad. Ny kod efter varje spelad deltävling. Självklart kommer det även att finnas många fina priser i form av presentkort från RevolutionRace under touren.

Prisstruktur
- 65% av anmälningsavgifterna kommer att matchas i priser i form av presentkort, discgolfartiklar, discar & kontantvinster. För PDGA-sanktionerade deltävlingar är motsvarande siffra 65% - 425:-
- Utöver det går 5% av anmälningsavgifterna per tävling till priser i totalen
- Alla siffror ovan baseras på antalet anmälda deltagare klockan 19,00 kvällen innan tävling. För att se när anmälan stänger för aktuell deltävling, se eventinformation.
- Prisplatser för aktuell tävling presenteras senast 2 timmar innan start för aktuell runda.
- Ofta kommer prisstegarna vara brantare än vanligt
- Särspel förekommer alltid om plats 1,2,3 i en klass. Särspel förekommer även kring prisplatser utanför topp-3, men där korrigeras inte placeringen i Spinn.

Anmälningsavgift
- Återbetalning ej möjlig (vid avregistrering senast 24h innan deltävlingsstart kan man få summan innestående till en kommande deltävling, kontakta mellgren@dgevents.se eller via PM isåfall)
- Kostnad & nummer står angivet både i Spinn, samt i facebookgruppen
- Ev dagskort på betalbanor ingår ej i anmälningsavgiften
- Tid för betalning gäller före registrering i Spinn vid full tävling (har man betalat men får ej plats, är det enda tillfället då återbetalning medges)

Vinster
- Varje klass kommer att ha kontantvinster vid minst två tillfällen. Resterande tillfällen är priser i form av presentkort, discar & övriga discgolfartiklar
- Prisplatser för aktuell deltävling kommer att annonseras senast morgonen under samma tävlingsdag
- Kontantvinster från DgEvents utbetalas senast 1 vecka efter vinst
- Under ett år kommer en spelare max kunna vinna 999:- i kontanter från DgEvents, överstigande summa utgår istället i presentkort/artiklar. Obs! I vissa deltävlingar hanterar inte DgEvents inbetalningar, då finns ingen högstanivå.
" Om vinsten består av mindre än 1 000 kronor är tävlingsarrangören bara skyldig att lämna kontrolluppgift till Skatteverket. Om vinsten består av 1 000 kronor eller mer räcker det inte med att lämna in kontrolluppgift utan ett skatteavdrag på 30% ska göras innan vinsten betalas ut till dig och tävlingsarrangören är dessutom skyldig att betala arbetsgivaravgifter på vinsten. "