Avståndstouren 2020

Banor
Deltävling #1
Totalen – Kommer senare

Förhoppningsvis den enda i sitt slag – eller så blir den lyckad och återkommer utan tråkig anledning. Ta hand om er under avslutande delen av 2020. Touren är inte PDGA-sanktionerad. För att spetsa till sin casualrunda något. Tänk på att inte samåka. Tänk på att stanna hemma vid symptom, tänk på att stanna hemma om någon i ditt hushåll har symptom.

Deltävling #1 – 20-22/11 – Resultat
Deltävling #2 – 27-29/11 – Anmälan öppen – Deltagare
Deltävling #3 – 4-6/12
Deltävling #4 – 11-13/12
Deltävling #5 – 18-20/12
Deltävling #6 – 25-27/12

Tidsplan per deltävling
Registrering öppen: Måndag 07:00-Torsdag 23:59
Man spelar sin runda: Fredag 07:00-Söndag 19:00
Man mailar in en bild på sitt scorekort senast: Söndag 20:00
Resultat från deltävlingen kommer upp: Senast Tisdag 21:00
Pristagare väljer priser via messenger: Onsdag 21:00
Priser skickas: Måndag vecka 2, 2021, då står DgEvents för frakten. Vill man ha sitt pris tidigare får man själv stå för frakten. Detta för att man kan vinna priser vid fler tillfällen.

Upplägg
– Man går en runda på en artonhålsbana i sin närhet där en PDGA-sanktionerad tävling har varit på besök och spelat den exakta banlayouten. Ratingsnittet under de tre senaste tävlingarna kommer att bestämma vilken rating du har gått på. Detta upplägg gör förhoppningsvis att man väljer att spela på en närliggande bana man kan, och väljer bort en längre resa för att spela sin casualrunda.

Anmälan
– Varje deltävling kostar 90:- och swishas till 1232627065 (DgEvents). Deadline är varje torsdag innan tävlingshelg klockan 23:59. Man får endast spela en runda per deltävling. Ange gärna endast PDGA-nummer i Swishen. Har du inget PDGA-nummer, maila gärna över länk till PDGA-tävling(ar) du spelat. Har du aldrig spelat PDGA-sanktionerad tävling gör det inget, du kommer hamna i en klass efter din första deltävling i touren.

Bana
– För att säkerställa att banan du tänkt spela har en satt rating, kolla av i tourgruppen under inlägget med banor. En tumme upp där är en bekräftelse. Följande banor ligger sedan här

Vilken runda räknar man med?
– Den första riktiga rundan man spelar under deltävlingens period räknas, den första det börjar föras score på helt enkelt – och man går med minst ytterligare en till deltagare som är med i samma deltävling.

Resultatrapportering
– Screenshoot av spelad rundas scorekort, där du spelat med minst ytterligare en person som är med i helgens deltävling mailas till mellgren@dgevents.se

Resultatredovisning
– Kommer att ske i tourgruppen senast tisdagskväll efter spelad helg.

Priser
– I form av heta discar från säsongen som varit, blandat med andra discar. För samtliga pristagare kommer en trevlig urvalsprocess att genomföras.
65% minus fraktkostnader går till priser.

Klasser
Open 935+
Intermediate 900-934
Recreational 850-899
Novice 801-849
Ultranovice -799
Dam
– Man placeras in i klass efter sin rating 15/11-2020. Har man ingen rating, mailar man in vilka PDGA-tävlingar man spelat, och får en klass efter dom. Har man inte spelat PDGA-tävling, hamnar man i ”rätt klass” under deltävlingen man är anmäld till. Exempelvis om Christoffer saknar rating/underlag och går sin runda värd 827, då hamnar hans resultat i Novice deltävling#1 och sedan kör han vidare i Novice.
OBS! Minst tre deltagare i en klass, annars flyttas man upp en klass.

Totalpoäng
– Vi räknar de tre bästa deltävlingarna. Inga priser till totalen.

Får man symptom, bor ihop med någon som haft symptom, eller umgåtts med någon med symptom:
– Avstår man från spel. Vi skjuter anmälan till någon helg då du känner dig säker på spel.